Hajdúböszörményi Torna Egylet Szurkolói Honlapja
Hajdúböszörményi Torna Egylet Szurkolói Honlapja

 

 

 Női Futsal NB I

Rájátszás

8.Forduló

HTE - Szekszárdi UFC

2017.05.13 szombat 16:00 óra


Női Futsal NB II

Rájátszás

6.Forduló

  KRSE - HTE

2017.05.14 vasárnap 17:00 óra


NB III Keleti - Csoport

31.Forduló

  REAC - HTE

2017.05.13 szombat 18:00 óra


 

 
 
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
 

Hb. Kispálya

FELSŐHÁZ

Helyezés

Csapat

M.

P.

1.

 CUTLER

 7

 25

2.

 TÖMB I

 7

 19

3.

 TUNGSRAM SE

 7

 16

4.

 OCTOPUS-M

 7

 14

5.

 RETRO BÜFÉ

 7

 12

6.

 CSANDA-VILL FC

 7

 9

7.

 NAGÉV-DARAZSAK

 7

 7

8.

 GÓLÖZÖN FC

 7

 0

ALSÓHÁZ

1.

 TIKI-TAKA

 7

 24

2.

 BOCSKAI KATONÁI

 7

 20

3.

 DEFALT

 7

 19

4.

 NO NAME

 7

 14

5.

 TÖMB II

 7

 13

6.

 FOCI FC

 7

 10

7.

 SANTANA

 7

 3

8.

 EGY GÓLT SE

 7

 1

 

H. Csapatok NBIII KELETI Csoport M. P.
1.  Kazincbarcika SC 18 40
2.  Monor SE 18 37
3. Jászberényi FC 18 36
4.  Rákosmente KSK 18 30
5.  REAC 18 30
6.  MTK II. 18 28
7.  DVTK II. 18 28
8.  Putnok FC 18 28
9.  FC Tiszaújváros 18 27
10.  Somos SE 18 24
11.  Nyírbátor FC 18 23
12.  DVSC - DEAC 18 23
13.  BKV Előre SC 18 21
14.  FCHatvan 18 21
15.  ESMTK 18 20
16.  Tállya KSE 18 19
 17.  Hajdúböszörményi TE 18 18
 18.  Újpest II. 18 0

 

 

H. Csapatok NB/ I Női Futsal M. P.
1.  HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE  10  26
2.  SZEKSZÁRDI FC  10  24
3.  DVTK - VÉNUSZ  10  15
4.  TOLNA-MÖZS  8  14
5.  GÖCSEJ SK  8  10
6.  RÁBA ETO  8  10
7.  ASTRA HFC  8  9
8.  DEAC  9  4
9.  AIRNERGY FC  9  1

 

H. Csapatok NB/ II Női Futsal M. P.
1.  Reklám-Press Skorpió  8  21
2.  Gyulai Amazonok  8  19
3.  Hajdúböszörményi TE II.  9  17
4.  ST.Mihály FC  9  15
5.  MVFC Berettyóújfalu  9  8
6.  NYÍRSÉG NSC   8  5
7.  GERJENI SK  9  1
       
       
       
       
       
       

 

 

 
 
Blog

Tömöriné Oláh Marika

2012.09.23. 19:26, hte01
Cigándi "húsdaráló"

Bár elsőre úgy tűnt, ezen a hétvégén nem lesz szurkolótábora a HTE csapatának, mégis újra 15-en érkeztünk a cigándi sportpályára. Nagyon barátságos fogadtatásban volt részünk.Meglepett bennünket a pálya és a lelátó jó minősége, tisztasága, a hangosítás-a csapatok sportszerű bemutatása, a vendégszerető figyelmesség!
Sajnos a találkozó főszereplői nem a játékosok, hanem a játékvezetők voltak, akik eldöntötték a 3 pont sorsát!Durva játék- megtorlás, büntetés nélkül!Hiszen a sárga lap csak akkor került elő, amikor már 2 játékosunk nem tudott a lábára állni.Fatális játékvezetői tévedések sorozata, amikor a jogos 11-es helyzetünket nem fújták be, gólhelyzetben lévő játékosainkat hosszú gondolkodás után "lessel" intették le, mindezzel megtörve a játék lendületét, és erősen próbára téve a szurkolók idegállapotát.És még ezek után csodálkozunk azon, hogy fiaink ordítottak és reklamáltak ....Edzőnk és mi szurkolók is ezt tettük a pálya szélén.
Természetesen voltak hibáink, ami gólt eredményezett az ellenfélnek, de ezután Igor gyönyörű góljával egyenlíteni tudtunk.Ami számomra mégis a legnagyobb tanulság volt, hogy a cigándi csapat el tudta hinni, hogy megnyerheti a meccset-és MEG IS NYERTE!Mindegy, hogy milyen játékkal, mindegy hogyan és mit fújt a bíró!Szép játék az ész játék, de ez most nem arról szólt:talpalás, kőkemény ütközések,rúgás, vágás, könyökölés! Nyerni kell?kell a 3 pont??? akkor..........mindent bele!
Véleményem szerint a mieink legjobbjai: Éles B., Barta Z.,Szabó M, Ryan, Körösi N., Keveset kap labdát a bal oldal, valahogy mindig jobbra, vagy középre játszunk/és ezt már az ellenfél is észrevette/. Márkó sajnos nem volt veszélyes a kapura!!!!
A foci az csapatjáték, ha valakinek nem megy, vagy kevésbé megy, a többieknek kell segíteni, vagy többet vállalni!
Igor, Hortó Attila!
Ti vagytok a "nagy Öregek"!Tanítsátok ezt meg a fiataloknak!Segítsétek, bátorítsátok, buzdítsátok , dicsérjétek egymást!!!!!!Tudjuk, ha valakit leordítanak, akkor a gátlásokat építjük és az önbizalmat romboljuk. Ne csak a taktikát, hanem a csapatot is építsétek...emberileg!
A mérkőzés után beszélgettünk néhány elkeseredett játékossal. Hortó Attila őszintesége mélyen megérintett:"Ez az eredmény az otthoniaknak sima 3:1-es vereséget fog jelenteni."
De mi akik ott voltunk tudjuk, hogy ez nem az volt!
Kemény harc, elszántság, igazságtalan ítéletek......
Túl kell lépni rajta, erősödni kell tőle, építkezni belőle és a következő találkozóra készülni!
Otthon már úgy gyertek ki a pályára, hogy tudjátok és hiszitek: MEG FOGJÁTOK NYERNI!!!!!!!!!!!!!!!
Mi ott leszünk és mindent megteszünk azért, hogy ez sikerüljön!
Hajrá HTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

írta.: Tömöriné, Marika

5 hozzászólás
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
Idézet
2012.09.24. 15:44
gabesz

 

Tisztelt, szurkolók, sportbarátok !

Először is jó olvasna a kulturált hozzászólásokat, aminek nagyon örülök! Végre ezt is, elértük,amit nagyon köszönök nektek  !

Mindenképp jó, hogy beszélünk csapatunk dolgairól, vagy épp a sikeréről vagy, kudarcáról. Igen! Ez sokszor, sok mindenkinek nem tetszik főleg akkor, ha éppen ő áll a célkeresztben. Ezt sajnos az elmúlt években megtapasztaltam, na de ilyen a „POP” szakma!

Mi szurkolók azért járunk mérkőzésre amellett, hogy szeretjük ezt a sportot és csapatunkat, hogy tizenkettedik emberként bíztassuk őket. És ha tetszett az előadás, akkor még, meg is tapsoljuk fiainkat! De ha nem? Akkor sajnos jönnek a negatív kritikák!  Ami sokszor sértődöttséghez vezet. Én igazán az ilyen sértődéseket nem értem, mindenkinek kell lenni annyi önkritikájának, hogy megítélje saját teljesítményét, lehet ez edző, játékos egyaránt.

A mi esetünkben „Böszike”nagyon jól összefoglalta a szurkolói elvárásokat, igaza van abban is, hogy mi fizetünk ezért, ha nem is sokat, de fizetünk! Így is, Úgy is! Ezt azért írom, mert jelenleg a klubot az önkormányzat tartja fent és abban minden egyes adófizető pénze benne van, ha ezt nézzük, akkor nem is olyan kevés az a pénz amit, ráfordítunk klubunkra! Hogy mit kapunk ezért? Jelenleg nem sokat, ha a sportteljesítmény vesszük alapul, de ha az állapotokat nézzük, ott is lenne mit alakítani! Vannak kezdeményezések, ígéretek a vezetőség részéről,de a kivitelezés még várat magára,remélem a beígért változásokat megtudják, valósítani. A csapatnak kitűzött cél 1-5. hely valamelyike jelenleg szerintem csak álom az őszi fordulókban! Azt, hogy mit hoz a jövő? Nem tudjuk, de elnökünk bíztatott következetességéről,”nem lesz nyolc vereség” ! Az elmúlt évhez viszonyítva erősödött csapatunk, de sajnos ellenfeleink is erősítettek, akik komolyan gondolják, hogy tovább is az NB III-ban szeretnének szerepelni, ha mi is ezt gondoljuk és akarjuk, akkor nekünk még jobban kellene erősíteni ! Több hozzászólásban szóba került Hortó Attila teljesítménye az elmúlt fordulók alapján, én személy szerint is láttam nála több hibát, hogy ez most csak formahanyatlás, vagy Attilát is utolérte a váltókor? Nem tudom ! De lényegesebben gyengébben teljesít, mint amit az elmúlt években láttunk tőle. De szerepeltetéséről döntsön az edzője, mert övé a felelősség!

Én is csak támogatni tudom azokat, akik változást szeretnének,hiszen a változások mindig valami újat hoznak!

Marika !

Nincs olyan mondat ezen az oldalon, amit játékos, edző nem olvasna, vagy hallana!

HAJRÁ BÖSZI !!! HAJRÁ HTE !!!

Idézet
2012.09.24. 11:40
Böszike

Kedved szurkolótársai és Marika!                                                                                                                   Szerintem nem a szurkolók teszik magasra a mércét! Mi szórakozni, szurkolni megyünk ki a mérkőzésekre. Mindezért fizetünk is! No nem az összeg nagysága a meghatározó ebben az esetben. Szerintem joggal mondhatjuk és kérhetjük számon a teljesítményeket, hisz valahol fizetünk azért amit látunk és látni szeretnénk! Én úgy gondolom a játékosoknak nem egyénieskedniük kell, hanem kiszolgálni a klubb vezetését és elsősorban a nézőket!  Ki lehet kapni! El lehet veszteni mérkőzést, de nem mindegy hogyan teszik azt. Ha kűzdelem, akarás és összetartást látok akkor még egy győztes mérkőzésnek is örülök., de amikor flegma, fegyelmezetlen, unott arcú játékost-játékosokat látok a pályán akkor bizony joggal önt el a düh, legalábbis én úgy érzem! A vezetőségről csak annyit, hogy aki látta már az edzéseket az tapasztalhatta a minőséget is. Minek nekünk egyáltalán edző, amikor az Igor vezényli az edzéseket ő magyaráz és az ő szava dönt! Mondjuk ő a legelső aki feledja a játékot és nem kűzd ha már az ellenfél vezet! Hol is itt a példamutatás, a csapat szellem! Ha valakki látta 2 héttel ezelőtt a televízióban nyilatkozni a Fehérvár edzőjét akkor igen sok tanulságos dologra figyelhetett fel. Legfőképp amikor a következőket mondta: " Nálunk a következő a sorrend:  első a klubb- második a csapat és csak a harmadik a játékos! Aki ezt nem tudja elfogadni és nem így áll a dolgokhoz, az bármilyen jó is nincs rá szükség"!   Ezek a szavak azért jelentenek valamit! Nem? Én úgy gondolom ha itt nálunk kedv kérdése a futball akkor nincs miről beszélnünk! Ha az edző nem tud rendet-fegyelmet tartani és megfelelő szakmai munkát végeztetni akkor nincs rá szükség!  Mikor látott már valaki olyat, hogy megsértődi egy játékos és nincs kedve tovább futbalozni és lemegy a pályáról! Nálink ilyen is van! Igaz! A kisvárda ellen a Igor megtehette ezt! Szép példa mutatás! Ha én lennék az edző max csak füvet nyírna!  Lehet itt védeni, szeretni a Hortót is, de egy dolgot el kell mindenkinek fogadnia. Az idő vasfoga senkit sem hagy érintetlenül. Be kellene látnia már a vezetőségnek ha célok vannak és eredményeket szeretnének,akkor nem a múltból kell építkezni és bármilyen fájó is tud lenni váltani kell! Lehet valaki-valamikor jó játékos volt és gyors, de az idő telik és az már csak a múlt marad!                                                                      Összefoglalva a mondanivalómat VÁLTOZTATNI KELL még ha az fájó is egyes embereknek! Ha eredményeket akarubk akkor igen is meg kell lépnünk ezeket a dolgokat és rendet-fegyelmet- maximális odaadást kell követelnünk mindenkitől korra tekintet nélkül!                                                                          

Idézet
2012.09.24. 11:03
Tömöriné

Én mindig izgalommal várom a hozzászólásokat.De egyre erősebb bennem a hit, hogy azokat csak mi olvassuk/mi alatt a szúrkolókat értem/ Nagyon jól elvitázgatunk egymással- egyetértünk egymással........és ennyi!!!!!!!!!!!!!!

Sportolni csak szívvel és lélekkel lehet: mondod "Böszike" Igazad van!!!! És hol van a cél???????

Mi szúrkolók mindig tudjuk miért megyünk ki vagy el egy meccsre , de a játékosok , a vezetőség ? Őket vajon mi vezérli????

Erről valahogy sohasem beszélünk!!!! Addig, amig ez nem tiszta és nem közös, addig nem beszélhetünk csapatról sem.Tudom én, hogy egyéni célok vannak /kinek-kinek a magáé/ de ettől nem válunk csapattá!!!!! És szerintem mi szurkolók ezért csalódunk egy -egy találkozó után , vagy arra esetleg gondolni sem merek, hogy mi tesszük magasra a mércét.

Idézet
2012.09.23. 22:30
bsandor

Örülök, hogy nem csak én látom így!

Idézet
2012.09.23. 21:36
Böszike

Kedves Szurklolótársaim!                                                                                                       Tömöriné, Marika nagyon jól látja! Szív nélkül nem lehet sportolni! Legyen az bármilyen sportág a szív és a hit amely viszi előre az embert!  Sajnos a mi csapatunkban többen is vannak akik ismét hitehagyottan és minden elszántság nélkül léptek ismét pályára. Így nem lehet. Ha nem önmagunkért akkor a csapattársunkért kell küzdeni! Ha kell csúszni, mászni! Jó lenne ha a szakmai stáb ezt figyelembe venné amikor pályára küldi a játékosokat! Akinek nincs kedve futbalozni és nem tesz meg "mindent" a csapatért annak nincs helye a HTE keretében.                                                                                                                       Tisztelettel kérdezem én miért kell olyan játékost a pályára engedni aki a saját hibái miatt is másokat okol! Sőt! Ordít-szitkozódik a pályán a saját csapattársaival!  Igaz HORTÓ?  Kívülről a pálya mellől is jól hallható, hogy mit művelsz a pályán! A labdarúgás ha nem megy akkor nem kell erőlteni! Hiába a nagy szád! A kiabálással, hisztivel már nem tudo pótolni a lassúságod és a rendszeres rossz helyezkedésed! Ne demoralizáld a csapat játékosait! Igen is ismerd el, hogy te már a múlt vagy!  Erre ékes bizonyíték a Nyírbátor elleni mérkőzés! Nem voltál a pályán és jól működött a csapat Nem hiányoztál! Sőt!                                                                                                                                   Tisztelt szakmai stáb! Jó lenne már észre venni a gyenge pontokat a csapatban. Én mint laikus néző látom azt, hogy a védelem tengelye nem igen célos ha a Hortó a pályán van! Sőt! Mondhatni elég gyenge! Aki látta a Cigánd elleni meccset az észre vehette, hogy az ellenfél edzője ezt nagyon jól észrevette és úgy lépte meg a cserét, hogy a Hortóra cserélt! Be is jött neki! Katasztrófális teljesítményt nyújtott ismét! Lassú-körülményes és roszul helyezkedik! Ezt mindazzal tetőzte hogy ismét ordított veszekedett!  Kédezem én! Mit keres ő a kezdő csapatban és mit keres rajta a csapatkapitányi karszalag? Neki kelle példát mutatni és összefogni a csapato!

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
 
Friss bejegyzések
2016.10.01. 19:58
2016.10.01. 19:56
2016.09.24. 14:06
2016.09.19. 21:49
2016.09.13. 16:21
Friss hozzászólások
 
Naptár
2022. Augusztus
HKSCPSV
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 
Lezárt szavazások
 

 
Indulás: 2011-01-09
 

Kattints a képre a teljes mérethez! 

Kattints a képre a teljes mérethez!

 

Kattints a képre a teljes mérethez! 

 

 
Csak regisztrált felhasználók írhatnak a chat-be. Az ide nem illő hozzászólásokat TÖRÖLJÜK !
 
 

Támogasd a Hajdúböszörményi Torna Egyletet adód 1%-val.Minden felajánlást köszönünk.

adószám: 19124973-1-09

 

web site counter
 
 

Hajdúböszörményi Torna Egylet hivatalos szurkolói honlapja

www.hajduboszormenyite.gportal.hu


A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Új tartalom és kinézet a Blogomon ----->Linkinlady